COACHING

Heeft u ondersteuning nodig voor een betere acceptatie van uw informatiesysteem?
Lees meer >>

INTERIM MANAGEMENT

Heeft u tijdelijk ondersteuning op het gebied van document management nodig?
Lees meer >>

ARCHIEFPROJECTEN

Sietses-DM heeft zeer ruime ervaring met grote en kleine archiefprojecten.
Lees meer >>

Over Sietses-DM

img jannyGraag stel ik mij even voor. Mijn naam is Janny Sietses en ik ben sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Mijn passie heeft altijd al gelegen in de informatievoorziening. Ordenen en structureren van informatie is de rode draad in mijn carrière. Ooit ben ik als assistent archiefmedewerker bij de gemeente Hoorn begonnen en geleidelijk uitgegroeid naar een allround specialist op het gebied van document management. Ik heb diverse functies vervuld bij de (semi) overheid, zoals coördinator DIV, adviseur DIV en Documentair Informatiebeheerder.

Mijn kracht ligt in een gedegen aanpak van de projecten waarbij ik het belang van de klant voorop stelt. Een goed eindresultaat voor de klant is mijn doel. Verder zie ik mijzelf als een flexibele, daadkrachtige en inspirerende teamspeler en ben ik in staat om mijn collega's goed te coachen en motiveren.

Naast advieswerk ben ik gespecialiseerd in het bewerken van archieven en het maken van klassieke inventarissen. Ook kan ik met veel enthousiasme en kennis een belangrijke rol spelen in de veranderende organisatie.

Ik ben klassiek geschoold (SOD I en II en VVA) en heb daarnaast de postdoctorale opleiding Integraal Document Management aan de Erasmus Universiteit gevolgd.

Voor een uitgebreide beschrijving kunt u mijn profiel op LinkedIn lezen. Klik op de onderstaande link.